Liker du scrapbooking? DET GJØR JEG :)

Selv om jeg ikke er som proffene akkurat, så synes jeg det er veldig morro. Jeg ser jo helt klart forskjell fra da jeg begynte med det for fire år siden tror jeg det er. Det er veldig morro å kikke på andres LO er på nettet, og jeg blir veldig fasinert av hjemmelagde bøker, her er noen jeg har laget


Denne boka er den nyeste jeg har laget. Den er laget helt fra bunn, men her hadde jeg en mal å gå etter fra Club Scrap kittet mitt fra USA som jeg får hver måned. Men alt må limes, brettes og settes sammen. Jeg har også laget hullene til trådene og sydd mønsteret selv, MYE jobb med denne boka, brukte en hel dag, fordi jeg også har en sønn som skal ha sitt. Dette gjorde jeg da jeg var syk fordi jeg ikke orker å bare sitte stille, også var det jo en grei unnskyldning at man er syk til å scrappe en hel dag :)
Alle sidene var hvite, og jeg har brukt forskjellige stempler rundt kantene på arkene, og limt inn bilder og brukt mye rub on`s, har også stemplet med en del forskjellige motiver.Her har jeg brukt lilla stempel rundt kantene på den venstre siden og en veldig lys brunfarge på den høyre siden. På venstre side har jeg brukt et stempel fra Club Scrap månedsklubben, og rub on`s på begge sider som jeg ikke vet hvem som er produsenten.Stempel rundt kanten på venstre side som over, og en mørkere stempelfarge på høyre side. Stempel på høyre side fra Club Scrap.Her er noen andre bøker jeg har laget


Denne boka har jeg laget etter egne mål, dvs mitt eget hode. Tok en pappbit og kledde med desigerark, vanlige ark inni, Bazzil har mange fine ark syns jeg. Så har jeg brukt en hulltang til å lage hullene til metallringene som binder boka sammen, og pynta de med bånd, vips, så har man en bok!

Denne boka er laget av kun ETT 12x12" ark, pluss for og bakside som man lager litt større en rutene inni boka. Oppskrift på denne boka fikk jeg på TvWeekly.com. Tricia Morris er en av mine FAVORITTER innen scrapping, den dama kan alt tror jeg....Malt litt med hvit akryllmaling på bakgrunnen og stemplet på "hjørner" på bildet til høyre.

Denne boka ble om meg, sjelden jeg scrapper meg selv, men hadde mange bilder liggende, og da lagde jeg en bok om meg :) Disse bøkene er veldig fine å gi i gaver, eller bare for å få brukt opp bilder man har liggende! Er du som meg som bestiller altfor mange bilder, og gjerne dobbelt av hvert bilde? Da får man ganske mange bilder til slutt..
Denne boka er laget med samme prinsippet, bare brukt annen pynt og mønsterark.Denne boka ble om turer vi har vært på, på disse bildene er vi i Egypt :)

7 kommentarer

Heidi

20.nov.2009 kl.21:32

Herregud du er så flink!! :D

lena84gudmundsrud

20.nov.2009 kl.21:37

Heidi: Tusen takk, Heidi :)

Ida

20.nov.2009 kl.22:31

Vanvittig flink er du!! Imponert! =)

Nina Lily

21.nov.2009 kl.08:41

Så flink du er Lena, jøje meg :)

lena84gudmundsrud

21.nov.2009 kl.17:31

Nina Lily: takk og takk :)

Madelen Frank

10.des.2009 kl.23:43

Det er innmari stilig, men jeg har aldri laget noe slikt.. Kunne godt tenkt meg å prøvd en

gang:-)

lena84gudmundsrud

07.jan.2010 kl.22:33

Det er bare å sette igang, alle har vært nye en gang, og det må ikke gjøres så innviklet, less is more ofte. Da jeg begynte klesset jeg på alt jeg hadde kjøpt, og det var ikke spesielt fint, he he

Skriv en ny kommentar

hits