En god jul og et godt nytt år til dere alle!

Mange klemmer fra Henrik og Lena. Her er noen julebilder av gutten vår, var ikke lett å få til skal jeg si deg! Det tok to kvelder,  og mye svette for å få det til. Henrik hater nemlig å få på seg lue, og da er det ikke så lett å få gode bilder når han måtte ha på seg nisselua, men det ble da bra til slutt synes jeg :)

desember 2009 051

Verdens blideste lille nissegutt :)
desember 2009 066

Julaften i år skal feires hos moren og faren min, gleder meg veldig! Det blir moren min, faren min, de tre søstrene mine, to svogere, bestemoren min, bestefaren min, mannen min, Henrik, to nevøer og ikke minst Ronja som er hunden til mamma og pappa. Det blir en annerledes julaften i år siden det er tre av oss søstrene som har fått barn, og det er jo det jula handler om, barna :))) Kommer sikkert til å bli sinnsykt masse pakker under treet. Vi har annenhvert år hos svigers og hos mamma og pappa, og søstrene mine har annenhvert år de også. Så har vi "fiksa" det sånn at vi har samme år hos mamma og pappa :) Kjempekoselig, gleder meg!

7 kommentarer

Siri Linnea

08.des.2009 kl.00:53

Må bare kommentere jeg, Lena :D Selvom du sikkert blir skuffa når du ser det bare er meg, hehe. Men så fine bilder av gullet <3 Han er så fin og god :D Gleder meg til lille julaften og selveste julaften :) !!

08.des.2009 kl.08:04

Så fin han er. Nydelig liten godgutt! :D Gleder meg jeg også! :)

lena84gudmundsrud

09.des.2009 kl.00:15

Kjære Siri, det var hyggelig at det var akkurat DU som kommenterte :) Gleder meg til å feire jul med deg og alle sammen :)

birgitte

20.des.2009 kl.00:07

Så nydelig lillegull er,den søte nissungen vettu:)var såååå koselig at dere kom på nissbaby treff her for noen dager siden,koselig å få snakket med deg og tror vi er ganske like på mange måter:)håper vi snart kan møtes igjen:)bare å sende mld en dag om du vil ha besøk eller vil ta deg en tur.Ønsker dere en riktig god jul og kos dere med den første jula med lillegull:)

klem fra birga og oliver

Heidi

06.jan.2010 kl.21:30

Nå må du se å blogge litt mer igjen Lena! :P

Marthe

07.jan.2010 kl.13:39

hehe, skulle akkurat skrive det samme som deg Heidi ;)

På tide med et nytt innlegg :D

lena84gudmundsrud

07.jan.2010 kl.22:34

Takk :) Det var kjempekoselig å være på nissebabytreff hos deg, og nå gleder jeg meg til du og Oliver kommer en tur til oss snart :)

Skriv en ny kommentar

hits