Her kommer et nytt innlegg, endelig, sier dere sikkert ;)

Jula var utrolig koselig, masse sosiale sammenkomster. Lille julaften var det grøt hos mamma og pappa sammen med resten av gjengen, julaften var det lunsj hos svigers og kvelden feiret vi hos mamma og pappa med hele gjengen, første juledag var det lunsj hos svigers, andre og tredje juledag feiret vi bursdagen min hjemme hos oss med familie og nærmeste venner. 30. Desember hadde søsteren til Christer bursdag så da vi der igjen :) Nyttårsaften valgte vi å feire hjemme alene, bare oss tre, og det var veldig koselig. Følte at vi trengte litt tid for oss selv,  og merker også veldig godt på lillegutt at han blir urolig av så mye styr mange dager på rad. Han storkoste seg hjemme :) Jeg vasket forsåvidt tak og vegger på badet på nyttårsaften, fikk liksom ånden over meg, så da måtte jeg bare gjøre det, og det var DEILIG å få gjort det :-)

I dag har jeg scrappet litt sammen med ei venninne, og det er som alltid like koselig. Fikk ikke scrappet mer enn en side, var ikke akkurat i det kreative hjørnet i dag kjente jeg. Det er ikke alltid man bare kan sette seg ned og være kreativ, det går ikke med meg ihvertfall. Hun skulle egentlig vært hos meg på tirsdag, men jeg fikk omgangssyken på mandag, det var ikke noe særlig skal jeg fortelle deg. Heldigvis ser det ut til at de andre i huset slapp unna og det er jeg veldig glad for. En unge med omgangssyken er ikke noe særlig kan jeg tenke meg, og at gubben skulle få det er vel kanskje hakke verre igjen, he he.

Ellers har jeg "kjøft" meg nye blommer:


De to i vinduet og den på bordet, kjøpte de i går :) (på Rema 1000, hi hi). Enten det er jeg eller varmepumpa som tar livet av dem, så gidder jeg ikke kjøpe så dyre planter, er virkelig ikke flink til å ta vare på planter dessverre. Har nå fire orkideèr som jeg nå har satt bort for å "glemme de" så de skal stå opp fra de døde igjen. Hadde nok glemt de uansett, men de er ikke så veldig pene å se på når de ikke har blomster, så da setter jeg de bort. De får ikke vann, ingenting, og da kommer de seg etter en stund. Begynner å se noen knopper på den ene, og det er et godt tegn.
Kjøpte også to til stuevinduet:Siden Henrik fikk så mye leker til jul måtte vi kjøpe bokser til å ha lekene i, Christer kjøpte egentlig feil bokser, men når jeg tenkte over det så var det ikke så dumt allikevel at de var gjennomsiktige. Kanskje det til og med stimulerer litt til lek når de er gjennomsiktige. Matta på gulvet har vi kjøpt på Babyshop etter tips fra min kjære sista` Marthe (http://marthe-minhverdag.blogspot.com/ ), og vi er kjempefornøyde med den. Den er stor og fin, og da kan gubben gjøre ryggøvelsene sine på den også, pluss at det er mye bedre å sitte på den å leke med barna enn å sitte på gulvet. Blir ikke så kald og øm i pumpen vettu, godt å ha når`n begynner å bli gammal! ;) Den babygymmen som står oppå matta er et uvurderlig eie i hverdagen. Henrik elsker å leke med den, men den låta går meg litt på nervene etter X-antall ganger som den har spilt, så den har ikke vært i funksjon på noen dager. Det ser ikke ut som den er mindre spennende av den grunn, så da gjør det vel ikke noe, he he.

Når vi snakker om leker så har det blitt veldig vanskelig for oss å gå inn i en lekebutikk uten å dra med seg noe ut igjen etter at vi fikk barn. Christer har også veldig lyst på LEGO roboter, og jeg har lyst på dokker og barbier, men foreløpig har vi klart å styre oss ;) Det ender som regel opp med noe til Henrik da. Sist vi var der skulle vi bare se om de hadde Stokke barnestol, det hadde de ikke, men vi endte opp med ny Ole Brum lampe til rommet til Henrik, og denne :


Dette er en spilledåse/bamse ting, og den er veldig søt. Den er av merke NICOTOY, synes egentlig dette er et veldig dyrt merke, men denne kosta ikke så mye. Han har også en koseklut i samme stilen, bare lyseblått og med et lite bamsehodet på. Den har han i senga hver gang han skal sove på natta. Disse er så utrolig myke og gode!Fant igjen sønnen min sånn her en morgen, he he. Moro!!!! Er så utrolig gøy å se utviklingen, fra å bare ligger der til å bli så mobil, på så kort tid! Kjære vene...

Gullet mitt :) Siden jeg elsker Ole Brum, må jo han ha det på seg, og her er han i en supersøt pysj fra H&M

Far og sønn leser reklame om januarsalget, he he

Har meldt Henrik inn i bokklubben for barn, og da "fikk" jeg gavekort på 750 kr, og da valgte jeg tre bøker og de søte bokstøttene, TUSEN TAKK bokklubben :)De tre bøkene jeg valgte var:
Den store Alf Prøysen boka
Den store boken om mormor og de åtte ungene
Den store eventyrboka
GLEDER MEG TIL Å LESE DE :))) Mulig jeg tjuvstarter litt hvis han ikke gidder å høre på enda ;)


SÅNN, da har jeg endelig lagt inn et nytt innlegg, masekopper! He he, neida, fint at dere pusher meg litt. Jeg liker jo veldig godt å lese andres blogger, og det er kjedelig når det aldri blir lagt ut noe nytt. MEN, jeg har ikke et så spennende liv at jeg får blogget hver dag, sånn er det bare ;) Men for meg spiller det ingen rolle, for jeg har det livet jeg alltid har drømt om nå, min lille familie, resten av familien på begge sider og gode venner, er så glad i dere alle sammen :)

Ønsker alle en riktig god helg! I morgen skal vi hjelpe ei venninne som skal flytte i ny egen leilighet, og det blir spennende! Gleder meg til å se leiligheten, og jeg har fått lov til å gjøre det morsomste; legge ting i skaper og skuffer, he he, det er jo det aller mest morsomme med flyttingen!

Stor klem fra Lena
PS: koselig om dere legger igjen en kommentar når dere er innom så jeg vet om noen er innom og leser bloggen min da ;)))

11 kommentarer

Heidi

07.jan.2010 kl.22:25

Nå var du flink, hehe:P Og så langt innlegg da, koste meg med å lese jeg nå. :D Føler at det er så lenge siden jeg har sett dere, så da er det hvertfall fint at jeg kan blir oppdatert på bloggen din! ;)

Rart det der med blomster altså, klarer ikke å ta vare på dem jeg heller. Ingen som har arvet de grønne fingrene til mamma. Men ble hverttfall veldig fint hos deg nå, samme hvor mye de koster når de er fine og passer inn hjemme hos deg.

Og så go` som Henrik er på bilde i senga. Hehe, husker godt den dagen jeg kom inn og så Alexander ligge sånn. Henrik lignet egentlig en del på Alexander på det bilde.

Så fine bøker du fikk i den bokklubben da, det må jeg gå inn og titte på. Kanskje jeg heller skal melde A inn i den.

Dette ble langt, men jeg liker hvertfall å lese bloggen din. ;)

Heidi

07.jan.2010 kl.22:29

Forresten, Henrik er sååå nydelig i den pysjen <3 Ellers også da, men noen ganger er de bare litt ekstra herlige. :)

lena84gudmundsrud

07.jan.2010 kl.22:38

Takk og takk. Det er altfor lenge siden, kanskje vi sees i helga eller til uka, skal hjelpe Gwen å flytte i helga, også skal vi ta en tur til Østli i løpet av helga, dere kunne jo vært med dit en tur da :) Det er sant det, ingen har arvet mamma sine grønne fingre, som hun har etter både mimmi og bestefar, men vi får håpe Siri har det talentet når hun flytter for seg selv! Synes egentlig at Henrik, Alexander og Benjamin ligner på hverandre alle tre jeg, ikke hele tiden, ikke på alle bilder, men på noen bilder er de veldig like :) Det var veldig mange fine bøker å velge mellom, og de hovedbøkene jeg ikke vil ha bare avbestiller jeg. Får mail hver gang det er hovedbøker, og da glemmer jeg ikke å avbestille.

Takk for at du liker å lese bloggen, og takk for at du leser den. Liker også veldig godt å lese bloggen din, og Marthe sin!

Marthe

07.jan.2010 kl.23:05

Fine blommer du har kjøpt :)

Så god Henrik var i den nye pysjen sin, og er enig i det du sier om at gutta er like hverandre, ikke hele tiden, men noen ganger.

Den bokklubben tror jeg vi må melde Benjamin inn i, har du en link? Tror ikke han blir medlem i Goboken så lenge, syntes man får lite for pengene der.

lena84gudmundsrud

07.jan.2010 kl.23:15

He he, takk :) http://www.bokklubben.no/SamboWeb/side.do?rom=AK er til Bokklubben sine sider. Vet ikke hvordan denne klubben er heller, men fikk ihvertfall fine bøker, så kan man jo bare avbestille det man ikke vil ha :)

Tove

08.jan.2010 kl.00:00

Jeg er en av de som har ventet lenge på nytt innlegg ;) Mange fine bilder av Henrik, han er jo bare helt nydelig. Ble fint med blomstene også, og siden de ikke er så dyre kan de jo byttes ut med god samvittighet når de visner.

Liker å lese bloggen din og venter på neste innlegg :))

lena84gudmundsrud

08.jan.2010 kl.00:05

Tusen takk, Tove :) Så hyggelig at du følger med bloggen min! Sant det du sier om blomstene, men er jo synd det ikke skulle gå an å huske å gi de en skvett eller to i uka da, når jeg går hjemme allikevel, he he

Siri T.

08.jan.2010 kl.09:35

Dette var et kjempefint og langt innlegg, Lena :) Elsker å lese det du skriver, du skriver så bra og det er fine bilder!

Jeg har linket deg i et innlegg hos meg, skrevet ned alle bloggene jeg leser.

Hihi. Glad i deg, big sis <3

lena84gudmundsrud

08.jan.2010 kl.11:30

Tusen takk, Sirimor :) Det var koselig å høre. Du skriver jo også bra! Glad i deg også Sista`:)

Linda Andreassen

24.jan.2010 kl.19:47

morro det er å lese bloggen din Lena:)

lena84gudmundsrud

25.jan.2010 kl.22:29

Linda Andreassen: Takk for det, søta :)

Skriv en ny kommentar

hits