Jeg er i dag den stolte eier av et par

nye DR.Martens sko!!! Har ønsket meg disse i evigheter, og nå har jeg endelig fått de :) Det beste er at de var på tilbud også, da ble de ihvertfall litt billigere :) Siden jeg er så tykk i leggene (og ellers også forøvrig) så måtte jeg ha nye lisser, for de som satt i skoene fikk jeg bare snørt litt litt over ankelen. Gikk på Eurosko, der hadde de i metervare. Jeg skulle ha 4 meter, ganger to. Og da dama regner etter, regner hun på fingrene, åtte fingre totalt, "det blir åtti kroner det" sa dama, "okay, så det er 10 kr meteren", sier jeg. "Nei, tjue kr meteren" smeller det fra dama. He he, det blir 160 kr det, så da sa jeg at jeg foretrakk heller at hun brukte fingerregning ;)

*Lykke* :-)))))))))))


Bilde av godgutten i vogna si på julaften da vi var på kirkegården. Er nesten koselig å være på kirkegården på julaften, den eneste gangen i året veldig mange graver blir besøkt, og det er masse lys og blomster der. Det har blitt en tradisjon at vi drar dit på julaften.

Blideste gutten i gata. Bildet er tatt i dag, etter grøt og flaske, så fornøyd atte ;)

Litt morsk guttebass klar for senga. Sang Dyrene i Afrika for første gang da han skulle legge seg, og han skakket på hodet og lo, den sangen var nok fantastisk morsom, he he.


Kjøpte også to bluser, teppe til Henrik, joggedress til Henrik, to gode hvite søte ullstrømper til meg selv, og litt undertøy. Skulle gått rundt og sett litt mer, men vi skulle til besteforeldrene mine etterpå, så det hadde vi ikke tid til. Hos besteforeldrene mine var det som vanlig veldig hyggelig! Er så heldig som har så oppegående besteforeldre, og de er veldig stolte av oldebarna sine.

Håper du har hatt en fin lørdagskveld også :)

4 kommentarer

Heidi

10.jan.2010 kl.19:59

Gratulerer med nye sko, vet du har siklet på det merket lenge! ;)

Så fnt bilde av go``gutten. :) Pysjen på det andre bildet var så fin, hvor har du kjøpt den?

Vi hadde en fin kveld helt til vi skulle legge oss, da våknet Alexander som sagt. :/ Men men, sånn er det å ha barnehagebarn det første året.

10.jan.2010 kl.21:35

Så fine sko Lena! Er jo så gøy å kunne kjøpe seg nye ting i blandt og særlig når det er på salg:) he he kjenner meg igjen når det kommer til støvletter og ikke få de igjen,er så irriterende det der..jeg ser alle som har så mye flotte sko,så kommer jeg å bruker det samme jeg alltid bruker,gitt opp dette med sko jeg:)

Så nydelig Henrik er assa,en liten sjarmør må jeg si..blir liksom så glad når jeg ser på bilene av han.

Jeg også synger for Oliver før han skal legge seg,eller når han har blitt lakt oppi senga..Da synger jeg..Kjære gud jeg har det gått( en sang som mormor sang for meg når jeg var liten)føler liksom at det er natta sang..Da legger han hode tilsiden og gnir annsiktet inn i kosekluten,så tydelig at han kjenner igjen sangen jeg har sunget siden han var bare noen dager gammel:)

Fin blogg du har og så fine bilder,bare å legge ut..jeg følger med;)

klem

lena84gudmundsrud

10.jan.2010 kl.23:47

Takk for det, Birgitte, har ønsket meg de leeenge :) Får de ikke heeeelt igjen da, men det er snøring, så jeg får de jo på meg. Regner med at det går litt bedre etterhvert når Roedinga setter sine spor :)

Koselig å synge for barna, vi har fast Bæ bæ, lille lam som nattasang. Koselig at du synger samme sang som mormoren din sang for deg da du var liten, føre ting videre er veldig hyggelig synes jeg.

Jeg følger også med på bloggen din, synes den er kjempefin!

Klem

lena84gudmundsrud

24.jan.2010 kl.09:01

Heidi:Takk for det, Heidi :) Pysjen tror jeg er kjøpt på H&M, fått den i gave :)

Håper dere slipper unna litt sykdom nå, har vært nok nå synes jeg!

Skriv en ny kommentar

hits