Grete RoedeDette er frokosten min, GODT! Jeg har alltid vært veldig glad i grønnsaker på maten, pleier også å ha på paprika til det dere ser på bildet :) Gikk ikke så bra på den første veiinga, men jeg er positiv (enn så lenge) for jeg vet jo at det skal gå! Gikk bare ned 200 gram første veiing, og det var SURT! Jeg har gjort alt riktig også, men var på julebord med jentene i Oslo lørdagen før, men det skulle ikke ha så mye og si, var jo forsiktig den kvelden... Jeg har sååå lyst til å gå ned i vekt, for jeg har så mange fine klær som jeg ønsker å komme inn i, det er bare en klesstr så er jeg inne i det, men det er bare det å komme ned til den str da.. Det er ihvertfall min motivasjon.

Har du hatt problemer med vekt før? Jeg har hatt det i noen år nå, men det er jo bare min egen feil, altfor glad i sjokolade og mat vettu! Noen ganger så skulle jeg ønske at jeg var en av de som kun spiser for å overleve, men jeg vil jo egentlig ikke det. Det er veldig hyggelig med mat, sitte sammen og spise er veldig koselig synes jeg. Tror det har noe med hva jeg er vant til hjemmefra. Vi er jo så stor familie at vi var jo mange rundt bordet, og spesielt middag synes jeg det er hyggelig. Da vi bodde i leiligheten og hadde kjøkkenbordet i stua, endte vi opp med å sitte foran tv'n og spise, men da vi flytta det inn på det trange kjøkkenet så satt vi på kjøkkenet. Da vi flytta i huset begynte vi med å spise ved kjøkkenbordet (som står på kjøkkenet), og nå spiser vi så og si ALDRI i stua, ikke engang i helgene. Vi koser oss når vi sitter på kjøkkenet, for da er det sosiale i fokus, vi snakker med hverandre istedenfor å glane på pc`n eller tv`n. Ganske ofte ender vi opp rundt kjøkkenbordet når vi har besøk også, det er en spesiell atmosfære på kjøkkenet synes jeg :)

Jeg har gått på Roede før, 2 ganger, og gikk ned til sammen ca 10 kilo på to kurs, det andre kurset kunne jeg kanskje spart meg for, var ikke sååå motivert da, for det første kurset gikk jeg ned 7 kilo, og det var jeg veldig fornøyd med. Da hadde jeg bryllupet vårt som motivasjon :) Håper å kunne gå ned 5-7 kilo denne gangen, det hadde vært fint :)

4 kommentarer

Heidi

22.jan.2010 kl.21:31

Jeg vet du kommer til å nå målene dine, Lena! :) Du er kjempe flink:)

Det er uansett veldig motiverende å ha noe å se fram til når du går ned noen kilo, da blir det litt lettere.

Sant det du sier om kjøkkenbordet, det er veldig ofte vi ender opp skravlende der. ;) Koselig er det.

birgitte

23.jan.2010 kl.13:20

Heia Lena,Heia Lena..dette går bra vettu:) synes du er kjempe flink jeg som er så innstilt på å klare å gå ned i vekt,selv om veien er litt tung for å nå målet..Jeg blir veldig motivert av deg,og det var så fint at jeg fikk låne boka av deg..så nå skal jeg prøve å sette meg inn i dette på nytt,så får vi se..Denne gangen skal jeg ta det litt som det kommer,ikke stresse for mye for da klarer jeg det ikke.Men alt som er minus er bedre en ingen ting tenker jeg. Den maten så veldig god ut,jeg også elsker grønt og alt man kan fylle på av sunne saker.man føler seg så mye bedre etter et sånt måltid.

Deilig å gå tur i går Lena,vi må få til det litt oftere.

he he ler av bilde av Henrik,lille sjarmøren det,,satt fint i den bøtta:)

Ja det er koselig å kunne spise maten i ro og fred og slippe pc og tv hele tiden,jeg har alltid ønsket meg en finstue uten tv,må være så deilig når man får besøk.Så kan man heller ha et tv rom man kan slappe av på når man måtte ønske. Kjempe koselig å være på partyet ditt,gleder meg sånn til varen kommer.

Da ses vi på babysvømminga i morgen:) vi får huske joggebukse nå da;)

klem

lena84gudmundsrud

25.jan.2010 kl.22:27

Heidi: Tusen takk, Heidi :) Gikk veldig bra i dag da, så er veldig fornøyd denne gangen!

lena84gudmundsrud

25.jan.2010 kl.22:28

birgitte: Så flott at jeg kan motivere folk :) Masse lykke til du også, dette klarer du! Det hadde vært fint med en stue uten tv, men er jo samtidig avhengig av den boksen selv da, he he. Det var bra med joggebukse for å si det sånn ;)

Skriv en ny kommentar

hits