Deilige vårdager

Men her har det bare vært sykdom de siste ukene, dessverre, så sola har vi ikke fått nyte til det fulle, men sånn er det bare, håper på bedre dager for oss alle sammen i tida fremover :) Vil også sende god bedring ønsker til nevøen min som har vært altfor altfor masse syk i det siste, og nå på Ahus. Nå vil vi at du skal bli frisk vennen, og slippe sykdom i mange måneder fremover! Vi er så glad i deg, og det er så trist å se deg så syk...

Har scrappet litt da, forrige helg var Henrik hos svigers og da gikk jeg og Christer ut for å spise. Indiske på Jessheim, er bare så nydelig mat :) Jeg bestiller alltid garlic chicken tikka masala, og Christer bestiller alltid mixed grill. Raita og garlic nan bread er også must have! Mmmmm :-) Etterpå leide Christer to filmer og jeg scrappet. Perfekt avslapning for oss begge to!


Her har jeg laget en LO av et av mine favoritt bilder som jeg har forstørret. Bildet er fra 1.november 2009 og på bildet er onkel Peter og Henrik. Jeg elsker fargene i bildet :)


Bokstavene er klistremerker, synes de bokstavene er utrolig kule! Husker ikke hvor jeg har fått de fra, mulig det er fra Club Scrap...
"Blomsten" er chipboard som jeg har farget med alkoholblekk, fargen den opprinnelig hadde var grå.

Har brukt Crop a Dile for å lage hull og sette inn eyelets (de som man forsterker hullet med)
Dette er en Crop a dile:

Lagde også et album med masse bilder av Henrik. Her har jeg også brukt crop a dile og eyelets i alle arkene. Boka blir holdt sammen av metallringer. Metallringene har jeg pynta med diverse bånd, kjempefint å bruke opp restebånd på denne måten :) Jeg manglet en del bokstaver, men det løste jeg ved å skrive de manglene klistremerkene for hånd.


Har bare knytt bånd rundt ringene.Eyelets som forsterker hullene til boka. Dekorativt og funksjonelt!

Siste side i boka fikk noen søte bling bling klistremerker.
Her er et bilde av skjønnheten og stoltheten vår. Han har vært mye syk i det siste, men nå håper vi det går over og at vi har bedre uker i vente :)Henrik er med mamma på kjøkkenet, her ser dere hvor flink jeg er til å rydde etter meg mens jeg driver på, he he... Ikke akkurat! Det er et av mine mål her i livet, å bli mer ryddig, men vi får se da vettu :PHer er et bilde til av gullet. Når jeg ser igjennom bildene mine har jeg en del bilder av Henrik i Joha ull, og det er litt kjedelig, men bruker det mye for det er så varmt og deilig å ha på seg :)
Jeg har også lastet ned picasa og nå har jeg fått til å vannmerke bildene mine. Hørte om en grusom historie der ei svensk dame har brukt bildene til ei jeg kjenner på sin side. Hun har gitt seg ut for å være denne jenta og brukt bilder av henne og ungene hennes osv. Ekkelt, skummelt og ikke noe særlig i det hele tatt! Nå tror jeg ikke livet mitt er så spennende at noen gidder å bruke mine bilder, men uansett så skal man tenke litt over det synes jeg...

Håper dere har det bra, og at dere er sykdomsfrie. Ha en fin uke!

klem fra Lena

15 kommentarer

Siri Linnea

17.mar.2010 kl.13:35

Du er så flink til å scrappe du, store søster!:D

Og fine bilder av Henrik <3

lena84gudmundsrud

17.mar.2010 kl.13:39

Tusen takk, Sirimor :)

Marthe

17.mar.2010 kl.13:51

Du er så utrolig dyktig til å scrappe, blir like imponert hver gang =)

Hvordan vannmerker du bildene? Skulle gjort det selv jeg :/

Lena Haraldsen

17.mar.2010 kl.13:53

du er så flink til å skrive og ikke minst scrappe:) håper jeg får satt meg ned en kveld å startet litt selv:):) litt strikking om dagen her da.. hehe... håper alt står bra til med dere og at du koser deg hjemme med lille gutt:)

Mange klemmer fra Lena:)

lena84gudmundsrud

17.mar.2010 kl.13:59

Marthe: Takk for det, koselig å høre :) Lastet ned picasa, også er det en sånn ABC knapp som man trykker på for å skrive over bildet før man laster det opp til blogg eller hva man vil ha det til :)

lena84gudmundsrud

17.mar.2010 kl.14:00

Lena Haraldsen: Tusen takk, Lena :) Du er jo så flink til å strikke! Vi koser oss hjemme, men nå har det vært nok sykdom her synes jeg. Håper beinet ditt blir bra snart også :)

Elisabeth

17.mar.2010 kl.14:02

Oi! så flink du er:) har lyst til å prøve å lage et album selv, men aldri kommet så langt, føler meg litt inspirert nå da:)

lena84gudmundsrud

17.mar.2010 kl.14:29

Elisabeth: Takk for det :) Det er bare å begynne, må ikke være så vanskelig heller, bare ta noe du har hjemme, klipp av bånd inni gensere for eksempel, de har man jo ikke bruk for uansett :)

17.mar.2010 kl.16:51

Herregud så flink du er! Jeg vet om en liten gutt som kommer til å ha de kule bursdagsinnbydelsene hvertfall. Hehe;) Elsker det bilde av Henrik som du har som header, NYDELIG<3 Smart å vannmerke bildene, tror jeg skal gjøre det selv.

Håper Henrik blir fort frisk igjen:) Klem Heidi

May Helen

17.mar.2010 kl.17:35

Så utrolig flink du har vært Lena, helt utrolig fint blei det=) Vi bare må få til en scrappe dag igjen snart, alt jeg har rota meg til i det siste er ett par sider..:S Godt du blogger igjen da, det har jeg titta etter en stund;)

lena84gudmundsrud

17.mar.2010 kl.19:53

Anonym: Tusen takk Heidi :)

lena84gudmundsrud

17.mar.2010 kl.19:56

May Helen: Tusen takk :) Det må vi få gjort, har ikke scrappet stort i det siste jeg heller, lagde en søt sko til dåpen til Benjamin, og det jeg tok bilde av her.. Men har hatt veldig liten lyst til å scrappe i de siste ukene, kjedelig, men må ha lysta, he he... Ja, går en stund mellom hver gang jeg blogger, har ikke så mye å blogge om føler jeg ;)

19.mar.2010 kl.21:16

hei vennen

Så utrolig mange fine bilder du har lagt ut,Henrik er jo bare så søt..Nydelig det store bilde først på bloggen da han ligger på magen å sjarmerer som bare det <3

Jeg må si jeg er inponert over alt det fine du lager,ser så utrolig morsomt ut når man har så mye fint utstyr og så mange fine ark og bilder.Mange fine minner som varer livet ut,kunne ønske jeg var så flink,men har liksom ikke tatt meg tid til å begynne med det.

Gleder meg til å se du lager mere:) klem birgitte

lena84gudmundsrud

19.mar.2010 kl.22:37

Tusen takk for all ros, Birgitte :) Jeg elsker dette, og mye vil ha mer, jeg vil ha ALT som kan scrappes med, he he. Kan jo faktisk bli for mye av det gode også ;)

Eldeen

04.apr.2010 kl.23:00

Så kreativ du er! Her var det mye fint! =) Vil gjerne følge bloggen din videre og se hva mer du lager. (^^,)

Skriv en ny kommentar

hits