Nytt kortHar jo fått den nye cuttlebugen min, og det passet fint, for jeg skulle lage kort til henne fra oss og May Helen m/fam :) Er ikke helt fornøyd med kortet, baksiden ble ikke noe fint synes jeg, og forsiden burde jeg hatt en tag med navnet hennes, men men, sånn ble det ihvertfall:


Her har jeg laget et 6x6" kort, har brukt Martha Stewart punch til blondene rundt det hvite arket. Stempel med jan-des og datoer fra Ladybug and Friends, stempel med gratulerer med dagen som jeg har punchet ut. Blomster fra Club Scrap og en som jeg ikke husker hvor er fra, pluss brads
Her har jeg brukt spellbinders i cuttlebugen og stempelet inni er fra ladybug and friends. Lilla stempelpute rundt kantene.Ikke så fornøyd med baksiden, men her har jeg punchet ut en sirkel som jeg har skrevet handmade by Lena og satt på rub ons under. Rub ons'ene var skikkelig dårlig, løsnet... Så da måtte jeg feste de med bling blingene som fulgte med.


Ellers har jeg brukt en dings som skraper opp kanter rundt kantene og på forsiden brukte jeg embossing (synes så dårlig) under ark nr 2, hjørnestempel som jeg embosset med hvit embossing.

2 kommentarer

Marthe

29.mar.2010 kl.09:12

Kjempefint ble det :o)

May Helen

30.mar.2010 kl.20:56

Tullhøna om at det ikke ble fint, ble helt knall jo!! Flink er du schnuppa:)

Skriv en ny kommentar

hits