Må vise frem godgutten vår da :)


Babysvømming er STOR stas, Henrik elsker å bade :) Her er bilde av Henrik til høyre og hans kjære fetter Benjamin :) De har veldig like øyne på dette bildet synes jeg!


Her har Henrik nettopp tatt en dukkert, he he.Henrik blir helt i sin egen verden i vannet..Sitter litt når vi setter han opp, klarer ikke å komme seg opp selv, helst vil han bare stå!


Her er et bilde av de to gode fetterne igjen :)Må være med mamma og ta klesvasken, skal tidlig krøkes ;)Tid for mat! Har begynt med middag for en stund siden, men det er ikke så stas. Brødskiver (må være kaptein sabeltannbrød...) er godt :) Etter at vi kjøpte Stokke stolen så er det litt lettere å ha han ved bordet, han elsker å sitte sammen med oss når vi spiser middag :) En fin stund som jeg synes er viktig, vil at uansett hvor travelt vi får det i fremtiden så skal vi ihvertfall spise middag sammen og fortelle om dagen vår :)Henrik er som sagt veldig glad i å bade, i vasken er intet unntak. Hver gang vi er på badet lener han seg mot vasken fordi han vil kjenne på vannet som renner. Blir litt søl av å bade i vasken, men men, er ikke så lenge de får plass oppi der, så det får han lov til av og til :)Her skal vi i dåpen til Benjamin, pynta seg i bunaden sin.

3 kommentarer

Siri Linnea

29.mar.2010 kl.00:57

Så mange fine bilder :D<3

Heidi

29.mar.2010 kl.19:51

Herregud så fin han er. Jeg blir nesten på gråten, for føler jeg har gått glipp av så mye som har skjedd de siste ukene. Så flink gutt som nesten sitter selv da, det er nå det skjer masse fremover. :)

Lena

29.mar.2010 kl.20:09

Takk for det Heidi og Siri! Det har ikke skjedd såå mye Heidimor, vi som setter han opp, he he... Men skjønner hva du mener, vi kan bytte unger noen timer når Alexander blir frisk, he he ;) Gleder meg veldig masse til å se han også!

Skriv en ny kommentar

hits