Kort til pappa

Vi feiret bursdagen til pappa på lørdag, og det var som vanlig veldig hyggelig :) Grillmat (seffer`n), godt drikke, kaker, is og fruktgreier. Pappa er vel ikke den som bryr seg mest om kort, men øvelse gjør mester tenker jeg, så jeg tenkte jeg skulle lage et kort til da. Har ikke laget så mange kort egentlig, mest LO'er. Ser nå at jeg har klart å bruke blått kort igjen, men hadde egentlig ikke så mange valg da det ikke i utgangspunktet er så lett å lage kort til gutter.


Har brukt blått bazzil ark til selve kortet og mønserark over.  Bokstavene er de samme som jeg brukte i en LO lenger ned på siden. Stempelet er fra stampavie (papirgleder.no) som jeg har fargelagt med touchmarker (også fra papirgleder.no. Perler og tag. Stempelet er stanset ut med spellbinders. Synes det passet godt med en figur som fisker siden pappa elsker å fiske og ønsker seg ofte fiskesaker. Tror faktisk han endte opp med kun penger og gavekort til fiskeutstyr, he he.

Touchmarker tusjene er utrolig fine, til og med jeg kan fargelegge med de (aldri klart det før). Fargene går i hverandre, det blir ikke sånn "strekete" som det kan bli med vanlige tusjer. Man kan også legge på ekstra skygge ved å bruke den samme tusjen ved å legge på ekstra lag med farge der man vil at det skal bli ekstra mørkt/skygge. Kan ikke si at jeg er noen ekspert, men synes de er morsomme. Har ikke så mange tusjer enda, men skal kjøpe fler, må ha lyse hudtoner og sånn :)


Tagen har jeg brukt distress ink blå (stempelpute) over hele tagen. Festet den til mønsterarket med vanlig stiftemaskin. Har også stiftet fast båndet. Gratulerer med dagen er rub ons.Inni kortet har jeg stanset ut sirkler med spellbinders. Sirkelen til venstre har jeg brukt glitterlim på hver "tapp". Sitatet er stempel som jeg også brukte på forrige kort.


Baksiden har jeg også stanset ut sirkelen med spellbinders og en rub on i midten. Har ikke fått det personlige stempelet mitt enda, så da måtte jeg skrive handmade for hånd.

Neste mål for meg er ihvertfall å ikke bruke blått, er altfor glad i blått, det går også igjen i klærne mine :P

4 kommentarer

Eldeen

04.apr.2010 kl.22:56

Nydelig kort! Så flink du er! =D

Siri Linnea

04.apr.2010 kl.23:02

Du er såå flink :)!

Heidi

04.apr.2010 kl.23:15

Så utrolig fint det ble. Du er så flink:)

May Helen

06.apr.2010 kl.09:54

Utrolig fint schnuppa :)

Skriv en ny kommentar

hits