Litt diverse

I påsken har vi vært hjemme og kosa oss. Har også vært sammen med venner og familie, men mest kost oss hjemme. Godt å ha gubben hjemme også, men greit at det snart er hverdag igjen også. Blir litt innestengt når man ikke kan reise ut på ting, men koselig også da. Vi har også gått noen turer så vi har fått trimma noen av påskekaloriene ihvertfall...
Jeg er veldig glad i å flette hår, det kan de på jobben skrive under på, he he. Fikk lov til å flette svigerinnen min her en dag :)


På bildet over har jeg flettet fiskeflette. Det er faktisk den første fiskefletten jeg har gjort, så det ble da ikke så verst til å være første gangen vil jeg si ;) Googlet fiskeflette, fant oppskrift også gikk jeg til verks.
Dette er en flette jeg har flettet mange ganger, men synes den er så fin. Pga at håret til Henriette er i forskjellige lengder ble det litt hår som stikker ut nederst på bildet, men hun skulle bare hjem så vi gjorde ikke noe mer med det, he he.


Godgutten vår som har vært blid som ei sol hele påska :)I lekegrinda si, koser seg faktisk oppi der!
Veldig morsomt å sprute og lage lyder med tunga si. Ser ikke ut på gulvet her for å si det sånn...Henrik er fortsatt ikke så glad i middag, selv ikke denne som hadde noe sånn tomatgreier i likte han i dag... Klaska til skjea flere ganger, og endte opp sånn her.... Måtte bade etterpå, bare så det er sagt ;) Ikke at han hadde noe imot det, han ELSKER å bade i badekaret :) Da vi var på bursdagen til pappa på lørdag skulle han tulle mens han hadde middagen i munn, så da sprutet han middag overalt mens han lagde sprutelyder med tunga si. He he, ikke lett å holde seg alvorlig da, jeg hadde forresten på meg en hvit kjoleting, og faktisk så fikk ikke jeg noe på meg. Veit ikke om jeg kan si det samme om stakkars Benjamin som pappa holdt mot Henrik så de skulle få se hverandre, glad som Henrik ble for å se fetteren sin begynte han å snakke sånn han kan. Det er to måter: Spruting med tunga og søte hylelyder... Han valgte for sikkerhetsskyld den første siden han tross alt hadde middag i munnen :P


Skøyerungen vår!

5 kommentarer

Siri Thomassen

04.04.2010 kl.23:16

Han er så pen og fin <3 Lille go'klumpen!:D

Nina

05.04.2010 kl.14:53

Så herlige bilder av go'gutten! :)

Line

05.04.2010 kl.23:47

Hahaha, herlig bilde med middag i ansiktet ; ) Go han er, og så så lik dere begge to.

Håper dere har hatt en fin påske :)

Tomine

18.10.2012 kl.21:42

Har du en oppskrift på den andre fletten?

Får den ikke til selv:3

lena84gudmundsrud

18.06.2013 kl.21:46

Tomine: dessverre, du må bare søke på nettet :)

Skriv en ny kommentar

hits