Middagen i går

var laksespyd med grønnsaker og potetpurè :) Oppskriften finner du her hos min gode venn Birgitte :) Takk for oppskriften søta! Var veldig godt til å være fisk synes jeg. Det er vel første gang jeg lager fisk hjemme som vi spiser begge to, prøvde meg på laks engang for noen år siden da jeg var alene hjemme, men ingen stor suksess...


Grønnsakene jeg brukte til spydene. Sitronen presset jeg over spydene. Ellers er det tomater, brokkoli, løk, sjampinjong og paprika.Dårlig bilde, men laksen har jeg kjøpt på Rema, scampiene også :) Scampiene er ferdige, skal bare varmes litt. Det gjorde jeg i stekepanna med masse sweet chili saus som ble kjempegodt :)Før jeg har saltet og sprutet sitron over. Ser jo kjempegodt ut da :)Spydene klare til servering. Har ikke bilde av potetpureèn, men den ble kjempegod :) Jeg brukte purreløk, og det gir god smak :) Og salt og pepper så klart.


Vi spiste to spyd hver og noen scampier, svigerfar kom og fikk kveldsmaten her. Han spiste opp resten, he he. Han er veldig glad i fisk :)

Vi hadde ikke saus til, men det er sikkert godt :)

2 kommentarer

birgitte

07.apr.2010 kl.11:46

he he må jo le litt, så morsomt at du turte å prøve oppskriften min, falt i allefall i smak her hjemme:) Det så jo virkelig godt ut da,kjempe fine bilder,blir sulten her jeg sitter:)

lena84gudmundsrud

12.apr.2010 kl.19:28

birgitte: Takk for tipset assa :) I dag har vi faktisk grilla fisk i folie, jeg synes det smakte kjempegodt, men Christer synes ikke det...

Skriv en ny kommentar

hits