Nå kan jeg endelig legge ut kortene som jeg har laget til venninnen min

som har giftet seg :) Det var et hemmelig bryllup, ikke nå lenger da, he he. Men her er kortet jeg lagde til utdrikningslaget hennes. Vi skulle gjøre et eller annet for henne, en tale eller lignende, men siden jeg ikke er en taler lagde jeg et kort til henne.
 


Har brukt bazzil ark, mønsterark som jeg ikke husker hvor er fra, blomster, stemplet svirle som jeg har embosset, stemplet de to ringene og embosset med gull. Teksten er skrevet på pc.


Lykke teksten er stempel fra norsk stempelblad, halvperler, har revet ut en side fra en bok og farget det med distress stempelpute, spellbinders..
Elsker det personlige stempelet mitt :)

Dette kortet lagde jeg til bryllupet deres. Metall hjørner, halvperler, glassene er stemplet og embosset. Det synes nok ikke, men inni glassene tok jeg litt gjennomsiktig glitterlim for å illustrere sjampis eller no, he he. Ellers har jeg brukt svart bazzil, mønsterark, til lykke øverst i høyre hjørnet er rub ons, mønstersvirler i perler og blomster, blomster...
Inni kortet har jeg brukt svirler i perler/blomster, rub ons, spellbinders, teksten på venstre side er stempel fra norsk stempelblad, og teksten på høyre side er fra pc.


Personlig stempel på baksiden.

4 kommentarer

hemmeligbeundrer ;)

31.mai.2010 kl.10:57

:)

Ha en fin dag! :)

Marthe

28.jun.2010 kl.17:25

Du er jo bare utrolig flink, blir så imponert!!!!!!!!!!

May helen

08.jul.2010 kl.11:16

Du er så utrolig flink schnupps, er veldigveldig stolt av disse kortene veit du, kort betyr så masse for meg, tuuuusen takk <3

lena84gudmundsrud

24.jul.2010 kl.20:30

May helen: Koselig at du setter så pris på det snuppa :)

Skriv en ny kommentar

hits